Profi választás megtakarítás mellett!

Nem olyan régen azt éreztem, hogy összedőlt körülöttem minden, az a kis világ, amit felépítettem teljesen összeroskadt, hiszen nem csak a munkahelyemen nem találtam meg a céljaim és a számításaim, hanem bizony a magánéletem is romokban hevert. Szakítottam a párommal és ez nem kicsit fordította fel az életemet sajnos. természetesen azt is meg kellett oldanunk, hogy ne lakjunk együtt, és mivel közös volt a bérlemény én elköltöztem arról a helyről ahol addig közösen éltük a mindennapjainkat. Nem is gond ez, hiszen a folyamatos emlékek és a nehéz érzések ami a régmúltra emlékeztetett nem hagyott volna sehogyan sem tovább lépni és olyan irányba, olyan elánnal kiépíteni az új életemet mint ahogyan azt szerettem volna. Ezek alapján pedig én olyan elhatározásra jutottam, amit sosem gondoltam volna, miszerint a vidéktől távol, a fővárosban szeretnék új életet kezdeni. Ennek tükrében pedig azt tudom mondani, hogy aki ma kiadó szoba budapest területén történő keresgélést tervezi, hihetetlen sok időt és energiát tartalékoljon erre a feladatra, mert bizony én sem voltam felkészülve azokra a nehézségekre amik rám vártak és iszonyatosan kellemetlenül éreztem magam.

Én a kiadó szobák között kezdtem el keresgélni, hiszen nem szerettem volna egyedül lenni, de nagyon hamar el is vesztettem minden lelkesedésemet, mert hihetetlen sok lakás megtekintésen voltam túl, és és azt mondhatom még visszagondolva is, hogy teljes mértékben elkeseredtem. A szobák ugyanis nem hogy nem voltak megfelelőek, hanem egyenesen elfogadhatatlanok voltak, amik finoman fogalmazva sem úgy festettek mint a hirdetésben látható képek és leírások, sőt ahhoz képest elfogadhatatlan állapotok fogadtak sajnos. Ezért elkezdtem nézelődni, hogy nem lehet-e olyan céges segítséget találni, aki budapesti kiadó szoba kapcsán profi segítséget tudna ajánlani számomra. Hála a jó égnek sikerrel jártam, hiszen a kiadoszobabudapest.hu csapata a Global Best Property Zrt. képviseletében nem csak profi, de iszonyat gyors segítséget adott számomra, hiszen pár nap alatt megtaláltam a segítségükkel azt a kiadó szobát, amit azóta is hihetetlen nagy szeretettel használok azóta is, mind a mai napig.

A szoba jó tökéletes elhelyezkedésű, az lakótársak rettenetesen kedvesek és jó fejek, soha semmilyen konfliktusunk nem volt még, és azt gondolom, hogy nem is lesz, a környék számomra minden igényemet kielégíti, egyszóval jobbat nem találhattam volna. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha kiadó szoba kapcsán van szüksége segítségre, keresse fel őket, biztos hogy nem fog csalódni!