A problémafelhívó buli

A barátnőimmel rendszeresen kijelölünk „bulis” napokat, amikor kicsípjük magunkat, és átmulatjuk az éjszakát. Előtte persze vissza-visszatérő téma, hogy ki mit vesz majd fel. Mindig csajos kis ruhák, és kiegészítők kerülnek porondra a férfi nem kedvére téve, és persze a saját magunkéra is.

A legkényesebb ruhadarab, amin sokszor vita van, az a cipő. Ki magassarkú, ki sportcipő párti, így az általában sose jön össze, hogy csak stílusban azonos darabot vegyünk fel, de az az egy biztos, hogy ilyenkor a legszebb cipőinket választjuk ki, és nem azt, amibe hétköznap, például munkába megyünk. Általában én vagyok a „buli sofőr”, aki nem iszik, és mindig észnél van.  Így volt ez legutóbb is, én mentem el a csajokért és együtt mentünk a szórakozóhelyre. Amikor kitomboltuk magunkat és hulla fáradtan haza értem, cipőm levétele közben észrevettem, hogy a sarkán mintha kopás nyomai lennének.

Nagyon szomorú lettem, hiszen ez az egyik kedvenc cipőm, és meg kell hagyni, nem két fillérbe került. Mivel indulás előtt még semmi baja nem volt, így arra gondoltam, nem lehet mástól, csak a vezetéstől. Meg is néztem az autót és a sejtésem beigazolódott, az autó kárpit az, ami megkoptatta a sarkát a cipőmnek. Egyből kiment az álom a szememből és elkezdtem bújni a netet, hogy erre milyen megoldást lehet találni. Nagy szerencsémre bele is botlottam a Heelgood oldalába, ahol kifejezetten erre a problémára nyújtanak segítséget, szuper, szilikon anyagú sarokvédőkkel. Egyszerű és praktikus megoldás, hiszen minden méretre és cipőfajtára felhelyezhető, így védve a cipőnk sarkait. Ami még a szuper ebben, hogy sokféle színbe rendelhető, így már nincs olyan színű cipőm, amire ne tudnék egyet rakni. Mindezzel megnyújthatom az elhasználódás idejét, mielőtt kidobnám cipőimet.