Lavera – az új kedvenc

Én nem igazán tartozom azon emberek közé, akik szeretik kenegetni az arcukat, folyton új és új termékeket próbálnak ki. Sőt, egyenesen nem szeretem a kozmetikai szereket. Számomra eddig szinte mindegyiknek túl erős volt az illata, nehezen szívódott fel és folyamatosan ragacsosnak, krémesnek éreztem a bőröm, beszéljünk akár arcrémről, testápolóról vagy más kozmetikai szerről. Természetesen nekem is muszáj használnom néha krémeket, de ha csak lehetett kerültem őket. Nem használok például semmilyen ránctalanító krémet sem. Természetesen járok kozmetikushoz, és ezzel én ameddig lehet igyekszem kitolni a krémek mellőzését. Legalábbis igyekeztem, mert most már elérkezett az a pillanat, hogy nem tolhatom tovább, keresgélnem kellett.

Hála a jó égnek, az egyik barátnőm, aki már nagyon jól ismer engem, hiszen tizenhét éve barátok vagyunk, ajánlott nekem egy terméket. Nem is terméket, igazság szerint egy márkát. Elmondta, hogy talált egy teljesen új termékcsaládot, amit elkezdett használni, és ki kell próbálnom, mert úgy gondolja, ezt keresem. A lavera termékek ugyanis kifejezetten jól felszívódnak és nem igazán van jellegzetes illatuk, ami pedig van, az nagyon kellemes, legalábbis szerinte nekem is tetszene. Mivel épp abban a helyzetben vagyok, hogy mindenképpen keresgélnem kell, ezért úgy döntöttem kipróbálok egyet.

Hatalmas meglepetés ért. Én, aki egész idáig minden egyes krémet visszatettem a polcra, majd sajnos szemétbe is kellett, hogy dobjak, ha csak nem tudtam a családban elajándékozni, már a harmadik lavera terméket rendelem a borangyal.hu oldalról. Azt hiszem, éppen időben talált rám ez a csoda márka. Nem is jöhetett volna jobbkor a barátnőm ajánlása. Lassan már azon kapom magam, hogy egyenesen várom, hogy használhassam a krémeket. Egészen idáig ez elképzelhetetlen volt számomra.