A férjem örömére

Nem olyan régen, körülbelül fél éve a férjem úgy döntött, hogy nem bírja tovább az akkori munkahelyének hanyatló minőségű kiszolgálását és saját vállalkozásba kezd. Nem nagyon bírt eleget tenni annak a tulajdonosi utasításnak, hogy több szolgáltatást kell egy nap elvégezni, akkor is, ha nem tudják annyira pontosan vagy maximális szakmaisággal elvégezni a munkát. Növelni kell a teljesített mennyiséget, még annak árán is, hogy a szolgáltatás minősége sokkal rosszabb lesz ezáltal. Ez a férjem számára vállalhatatlan lett. Ő mindig is azért szeretett annál a cégnél dolgozni, mert büszke volt arra, ahogyan bántak az ügyfelekkel és amilyen szolgáltatást nyújtottak a piacon.

Éppen ezért tehát már közel fél éve saját vállalkozásában dolgozik másik két alkalmazottal együtt. Ez sem egy könnyű feladat számára, de legalább nem az ügyfélkiszolgálás és a kommunikáció, a szolgáltatás minősége miatt. Neki igazság szerint nem való a vállalkozói lét, mert utálja a papírmunkát és nem igazán szereti az ügyintézés nehézségeit, de hát tudjuk, hogy ez kikerülhetetlen egy saját vállalkozás esetében. Én igyekszem mindenben segítségére lenni, de a saját munkám és dolgaim mellett azért mindent nem tudok levenni a válláról. Munka szempontjából nagyon elégedett, az ügyfelek is nagyon elégedettek, igazság szerint nem győzi amunkát, mert folyamatosan jönnek úgy ügyfelek az ajánlások alapján, csak ez a fránya ügyintézés és papírmunka ne lenne.

Azt gondoltam, szeretnék számára valami nagyon motiváló ajándékot adni. Nem is inkább ajándékot, mint cégfejlesztést, de nyilván az ajándék szó sokkal jobban hangzik számára és számomra is. Fel is kerestem az ajandekozd.hu munkatársait, mert emlékeztem rá, hogy dolgoztunk már együtt egy munkahelyi projekt kapcsán és nagyon segítőkészek voltak akkor is, és megbeszéltem velük, hogy legyártanak a cég számára egy teljesen egyedi, logóval ellátott munkaruha csomagot. A férjem azt sem tudta mit mondjon mikor kibontotta a kis csomagot. Tényleg semmit sem tudott róla, talán életében először sikerült őt valóban meglepnem. Így már egységes munkaruhában, csapatként járják az ügyfeleket, akik nem győzik dicsérni a ruhájukat és azt, mennyire egységesen és hatékony csapatmunkával, jól dolgoznak.