Megtalálsz


Dryvit vakolatok, dryvit árak, hőszigetelő rendszerek, homlokzati hőszigetelés, Dryvitozás, hőszigetelés, nikecell, hőszigetelő vakolat, Budapesten, dryvit vakolat, Homlokzati hőszigetelés, Hőszigetelő rendszerek, homlokzat szigetelés, Budapest, utólagos hőszigetelés, nikecell árak, dryvit-szigetelés, dryvit,

SZAVAZÁSOK

Kivel készítetti a hőszigetelést?
 


HŐSZIGETELŐ ANYAG ÁRAK

Hőszigetelési anyagok árai

 

A jó hőszigetelés ára rövid idő alatt megtérül. A hőszigetelő rendszer vásárlásánál ne csupán az alacsony ár legyen az egyetlen szempont.

Fontos, hogy olyan megbízható, márkát vásároljunk, amihez a márkakereskedő minden kapcsolatos dokumentumot (szállítói megfelelőségi nyilatkozat, EMI engedély) rendelkezésünkre tud bocsátani.

Teljes hőszigetelő rendszert vásároljunk, mert sajnos sok példa akad arra, hogy a „túl kedvező áron” vásárolt hőszigetelő rendszer nem volt megfelelő minőségű és a polisztirol lapok összehúzódtak, ezáltal repedések keletkeztek, vagy a rossz minőségű ragasztóval feltett lapok elváltak a faltól.A falszerkezetek különböző anyagokból  és különféle méretben  készülhetnek, amelyek eltérő hőszigetelési megoldást tesznek szükségessé, függetlenül attól, hogy új vagy régi épületről van szó.

Az épületek értékét és élettartamát nagymértékben megnöveli a minőségi anyagokkal kivitelezett díszítővakolat, amely maximálisan színtartó, vízzáró, ugyanakkor kiváló pára-áteresztési tulajdonságai mellett a levegő károsító hatásainak is hosszú távon ellenáll.

 

 

Komplett hőszigetelő rendszer árak:

3cm-es komplett rendszer              1.459,- / nm

4cm-es komplett rendszer              1.598,- / nm

5cm-es komplett rendszer              1.736,- / nm

6cm-es komplett rendszer              1.875,- / nm

7cm-es komplett rendszer              2.013,- / nm

8cm-es komplett rendszer              2.151,- / nm

10cm-es komplett rendszer            2.428,- / nm

12cm-es komplett rendszer            2.705,- / nm

14cm-es komplett rendszer            2.982,- / nm

16cm-es komplett rendszer            3.259,- / nm

20cm-es komplett rendszer            3.813,- / nm

 

 

Az árak az ÁFA-t  tartalmazzák!!!

Az árak téjékoztató jellegűek, a legfrissebb  hőszigetelő anyag árakat itt találja!